Hoppa till huvudinnehåll

Vill du också bidra till mer effektiva transporter?

Larmgatan_smal

Vi söker organisationer med vilja att bidra till förändring! 

Som partner i CLOSER har du möjlighet att ta del av våra nätverk och förverkliga dina och din organisations idéer. Genom vårt breda nätverk och CLOSERs projektledares erfarenheter kan du ta del av ny kunskap och omvärldsbevakning inom transport- och logistikbranschen och lite till. 

För att bli partner i CLOSER ansöker din organisation för medlemskap genom att fylla i formuläret nedan eller genom att ta direkt kontakt med Kristoffer Skjutare som är programansvarig för CLOSER. Er ansökan presenteras för vår externa styrgrupp som tar det formella beslutet kring er ansökan.

Vi på CLOSER startar och leder kontinuerligt projekt tillsammans med organisationer inom akademi, samhälle och näringsliv. Projekt som testas men slutligen även genomförs i verkligheten. Det gäller främst inom Sveriges gränser men en del är även internationellt, men då inom Europa. 

"Utmaningarna inom transportsektorn är komplexa och kräver nya samarbeten. Region Jönköpings län och övriga partners fångar tillsammans med CLOSER upp behov och idéer som leder till tester som blir till verklighet. Detta bidrar till att forskning kommer till nytta för både företag och vårt län i stort."

Tommy Eriksson, Region Jönköpings län

CLOSER - människor som pratar

Vilka är vi som jobbar på CLOSER?

Vi är specialister på att driva projekt. Vi är riktigt bra på att sätta samman rätt team och leda projekt för att vi tillsammans ska få ett samhälle på människors villkor.