Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Josephine Darlington är CLOSERs senaste tillskott

"Den 1/9 började ett nytt spännande kapitel i mitt liv. Jag fick chansen att bli en del av Lindholmen Sciencepark som driver många frågor som jag brinner för, där jag nu själv får möjlighet att påverka dess utfall."

Josephine Darlington, är nyanställd projektledare på CLOSER där hon kommer att arbeta 50%. Hon kommer även arbeta 50% på Drive Sweden som projektkoordinator. Hennes första projekt är ett utmaningsdrivet innovationsprojekt (UDI) som fått namnet "Smarta urbana trafikzoner". Projektet ligger just nu i steg 1 fram till början av december, som handlar om att bryta ner problemet samt bygga konsortiet inför steg 2, som inleds med en ansökan i januari 2020. Smarta urbana trafikzoner ligger under geofencing-paraplyet som CLOSER driver parallellt och handlar om att skapa zoner som innehåller tvåvägskommunikation mellan infrastruktur-fordon. Första workshopen i Stockholm hölls den 25/9 med mycket engagemang och intresse för frågan.

Den 10/10 kommer nästa workshop hållas i Göteborg där piloter som diskuterats på förhand handlar om hastighetsanpassning för fordon inom serviceresor, smarta trafikzoner för framtidens mindre mobilitetslösningar samt smarta trafikzoner kring större evenemang i staden.

Är ni intresserade av att delta? Hör då gärna av er till Josephine på antingen +46 (0)709 656 975 eller josephine.darlington@lindholmen.se.