Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Färdplan för långdistansgodstransporter presenteras under HCT-dagen

På Nordisk High Capacity Transports (HCT) Årskonferens 2019, den 28e augusti, kommer Isabelle Schnell-Lortet berätta om European Road Transport Research Advisory Council (ERTRAC) -färdplanen för långdistansgodstransporter, som publicerades i våras. Isabelle Schnell-Lortet arbetar dessutom som External Research Collaborations manager på Volvo Group Trucks Technology.

Vem är du? 
- Jag har femton års erfarenhet inom Volvokoncernen med passion för strategi och innovation. Jag tror att en delad vision, gemensamma mål och ett innovativt tankesätt är viktiga möjliggörare för framgång i projekt. Jag arbetar för närvarande inom Volvokoncernens CTO-kontor med forskning och innovation, jag driver externa partnerskap och startar samarbetsprojekt.
Jag är medledare för Arbetsgruppen "Long Distance Freight Transport inom den europeiska teknikplattformen European Road Transport Research Advisory Council (ERTRAC)."

Vad kommer du tala om under HCT-dagen?
- Jag kommer att presentera ERTRAC-färdplanen för långdistansgodstransporter, som publicerades i april 2019. Omfattningen för ERTRAC-färdplanen är att studera långdistans- och regionaltransporter av gods på vägar, på ett systemövergripande sätt.

Varför tycker du det är viktigt att vara en del av en konferens som HCT-dagen?
HCT ger stora möjligheter, särskilt i vissa fall av godstransporter med långdistans. Nordiska länder ses som pionjärer när det gäller HCT.

Anmäl dig till Nordisk HCT årskonferensen här