Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Nationell slutkonferens Utveckling av grönare logistiktjänster

5 november 2014 (Hela dagen)
Conventum Konferens, Olof Palmes torg 1, Örebro.
25 företag och organisationer i Örebroregionen har fått chansen att utveckla grönare logistiktjänster. På slutkonferensen den 5 november får du ta del av projektets erfarenheter och resultat.

Projektet Utveckling av grönare logistiktjänster bjuder in till en nationell konferens. Under konferensen kommer du att få ta del av projektets upplägg och resultat, få kunskap och inspiration från goda exempel hos företag och organisationer samt lyssna till resultat från forskning på området. Under dagen finns tid för mingel och besök hos utställare. 

 Om projektet 

Regionförbundet Örebro leder under 2013-2014 projektet som syftar till att driva på utvecklingen mot mer energieffektiva och klimatsmarta godstransporter. 25 företag och organisationer, transportköpare och transportsäljare, har träffats vid sex konferenstillfällen de senaste året. Träffarna har bidragit till kunskap och dialog om verktyg och metoder hur transportköpare och transportsäljare kan utveckla klimateffektivare godstransporter tillsammans. Inom ramen för projektet har företag och organisationer startat interna gröna affärsutvecklingsprojekt och testat upphandlingsverktygen som Q3 och NTM erbjuder. Detaljerat program på regionorebro.se/gronarelogistik 

 

MER INFO OCH ANMÄLAN