Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Partners

Forsknings- och innovationsprogrammet för geofencing är ett samverkansprojekt mellan samhälle, näringsliv och akademi som leds av den nationella arenan för samverkan inom transporteffektivitet CLOSER vid Lindholmen Science Park.

Samhälle

Partners

 • Göteborg Stad www.goteborg.se

  Göteborgs Stad växer och utvecklas med inriktning på att skapa en tätare och mer hållbar och öppen stad med attraktiva stadsmiljöer och ett rikt stadsliv. 

 • Stockholms stad www.stockholm.se

  I Stockholms stad arbetar över 39 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Trafikkontoret är en förvaltning som arbetar för att trafiksystemet ska vara pålitligt, tryggt och säkert med minimal klimatpåverkan.

 • Trafikverket www.trafikverket.se

  Trafikverket ansvarar för statliga vägar och järnvägar samt långsiktigt planering av det samlade transportsystemet.

Näringsliv

Partners

 • Ericsson www.ericsson.se

  Hos Ericsson strävar vi efter att ansluta alla, var de än befinner sig. För genom att vara anslutna kan människor delta i det växande globala samarbetet som är Networked Society - ett samhälle där varje person och varje bransch har befogenhet att nå sin fulla potential.

 • Scania www.scania.se

  Scania är ett globalt företag med en sälj- och serviceorganisation i mer än 100 länder. Förutom försäljning och service erbjuder Scania finansiella tjänster  på många marknader. Scanias produktionsenheter finns i Europa och Latinamerika.

 • Sebratec sebratec.com

  Sebratec är ett företag som specialiserar sig på avancerad mjukvaruutveckling och AI samt står stadigt med bred kompetens inom inbyggda system, design, användarupplevelser och utveckling av mobila lösningar. Vi utgår alltid ifrån kundnytta och möjligheter när vi tar oss an nya projekt för att säkerställa bästa möjliga projektleverans. Vi driver även utbildning inom Machine Learning, Deep Learning och Computer Vision för mjukvaruutvecklare som vill bredda sin kompetens och lära sig mer om hur AI fungerar i praktiken.

 • Veoneer www.veoneer.com

  Veoneer designs and manufactures hardware, software and system solutions for active safety, self-driving cars, controllers and sensors and brake systems. Our business concept is to create confidence in mobility. Veoneer, founded in 2018, is based on nearly 70 years of experience in developing vehicle safety solutions. Veoneer has around 9,200 employees in 13 countries and is headquartered in Stockholm.

 • Volvo Cars www.volvocars.se

  Vi har skapat världsföränderliga innovationer sedan den första Volvobilen rullade av produktionslinjen 1927. Det moderna säkerhetsbältet. Sidoskyddssystemet. Fotgängarsdetekteringssystem. Idag är Volvo Cars ett av de mest välkända och respekterade premiumbilmärkenna och förbereder sig för en ny framtid som kommer att vara allelektrisk, autonom och ansluten. Vårt företag är en global organisation: våra rötter är definitivt skandinaviska, men vi har tillverknings-, forsknings- och designverksamheter i Europa, Asien och Amerika.

 • AB Volvo www.volvogroup.com

  Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. Volvo tillhandahåller också kompletta finansiella tjänster och service. Volvokoncernen, med huvudkontor i Göteborg, sysselsätter cirka 100 000 personer, har produktionsanläggningar i 19 länder och försäljning i mer än 190 marknader.

Akademi

Partners

 • KTH www.kth.se

  KTH är en modern teknisk högskola med utbildning och forskning i världsklass. På KTH kan du bli civilingenjör, arkitekt eller högskoleingenjör och du hittar vårt campus mitt i Stockholm.

 • Lunds Tekniska Universitet www.lth.se

  LTH är en del av Lunds universitet. LTH har det samlade ansvaret för utbildning och forskning i teknik­vetenskap, arkitektur och industridesign inom universitetet och en mycket bred forskning och är världsledande inom flera av forskningsområdena, till exempel nanoteknologi, förbränningsfysik och medicinsk teknik.

  LTH har nästan 10 000 studenter och omkring 1 600 anställda från hela världen och utbildningarna ges på LTH:s Campus i Lund och på Campus Helsingborg. 

 • RISE www.ri.se

  Ett starkt, samlat forskningsinstitut för Sverige. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.