Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Technolution går med som partner i CLOSER

Technolution har gått med som partner i CLOSER. Technolution arbetar med teknisk automation utifrån ett systemperspektiv inom mobilitet, industri, energi och säkerhet. De jobbar bland annat med avancerade IT-lösningar för mobilitet och användarvänliga innovationer som bidrar till långvariga, hållbara och klimatsmarta lösningar för den svenska marknaden.

- Technolution är språkrör för öppna standarder, öppna protokoll och öppna källkod i all sin utveckling, då de tror att öppenhet är en nyckelfaktor för innovation och vägen framåt för att kunna utveckla kostnadseffektiva och hållbara IT-lösningar, säger Peyman Tavakoli, affärsutvecklare på Technolution.

Technolution går in i CLOSER som oberoende teknikintegratör av användarvänliga innovationer inom mobilitet och har intresse inom bland annat urban mobilitet och digitaliserad och uppkopplad logistik.

- Vi ser fram emot ett spännande samarbete med en ny typ av aktör för CLOSER med kompetens inom uppkopplade trafiksystem som kan bidra till smarta lösningar för mer effektiva logistiksystem, säger Lina Moritz, tillförordnad programansvarig CLOSER.