Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

SP ny partner i CLOSER

SP blir partner i CLOSER. SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut finns över hela Sverige från Skellefteå i norr till Malmö i söder samt också i Danmark och Norge. SP är helägda av RISE Research Institutes of Sweden AB. SP är ett internationellt ledande institut för forskning och innovation. SP skapar värde i samverkan, vilket har avgörande betydelse för näringslivets konkurrenskraft och hållbara utveckling.

- Vi kan bidra med mycket genom våra olika enheters kompetens och ser framemot att delta i olika projekt inom flera områden. SP kan även kan bidra till att både fördjupa och bredda området. CLOSER är en utmärkt arena när vi förstärker arbetet med att verka i ett ökat systemperspektiv och samtidigt bredda vårt erbjudande - Säger Anders Johnson, Senior Specialist - Mobility, Transport and Logistics

- Vi välkomnar varmt SP som första forskningsinstitut att bli partner i CLOSER. SP har bred och viktig kompetens inom bland annat hållbara städer, system- och effektanalyser och tjänsteinnovation, vilket passar väldigt väl in i alla våra fokusområden. Dessutom är de väl representerade i EU:s teknikplattforms-samarbeten och kan bidra till att föra in kunskap från den nivån, säger Sofie Vennersten, Programansvarig CLOSER.