Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Projektledare på CLOSER går vidare för att doktorera

Efter fyra år på CLOSER avslutar projektledaren Hannes Lindkvist temporärt sin resa på programmet. Han startade under hösten 2016 som praktikant och har sedan dess lett många spännande projekt inom geofencing, terminaler och automation. Han ska nu doktorera på Chalmers och vi hann få en pratstund med honom innan han lämnade.

Vi tackar Hannes för hans fantastiska insatser och har ställt några frågor till honom innan har tar nästa steg i sin karriär. 

Vad har varit det bästa med att arbeta på CLOSER?
- Utöver fantastiska kollegor och en inspirerande arbetsmiljö så är det att ständigt få vara i centrum av där det händer. Att få jobba nära epicentrum av utvecklingen av framtidens transportsystem och få vara med i sammanhang där detta diskuteras och arbetas med har varit väldigt utvecklande och lärorikt, vilket jag också kommer kunna ta med mig till min doktorandutbildning.

Vad ser du fram emot under din doktorandperiod?
Att få fortsätta att fördjupa mig i områden som jag har jobbat med inom CLOSER, så som geofencing och hur affärs- och samverkansmodeller kan utformas för implementering. Samtidigt ser jag fram emot att få undervisa och kunna ta med verkliga exempel om utvecklingen mot ett mer hållbart transportsystem in i det.

Får vi se mer av dig i dessa sammanhang framöver? 
Det är jag helt övertygad om. Jag kommer forska inom området geofencing så i det forumet kommer jag vara med på ett eller annat sätt framöver. Sen kommer jag naturligtvis även gå med i doktorandnätverket som drivs av Claes Tullin samt dyka upp på TREFF och andra evenemang som CLOSER anordnar. Sen är det långt fram i tiden, men kan ju också bli att jag kommer tillbaka till Lindholmen om fem år när jag jag tagit min doktorsexamen.

Stort tack för denna tiden Hannes!