Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Ny projektledare med fokus på hållbara transporter

Anna Kristiansson är sedan början av juni ny projektledare på CLOSER. Anna har ett stort intresse för hållbarhet och hon ska arbeta med temaområdet Långväga multimodala godstransporter.

Anna är utbildad civilingenjör med inriktning Maskinteknik på Chalmers. Hon har en stor passion för hållbarhet. För att vidareutveckla den i kombination med företagsekonomi studerar Anna parallellt med arbetet ett Master of Business Administration-program med inriktning Sustainability Management. 

Anna har mångårig erfarenhet som projektledare från utvecklingsprojekt framförallt hos AB Volvo. Hon har även bott och arbetat en tid i Silicon Valley, Kalifornien.

Med sin erfarenhet från industrin och intresse för hållbarhet kommer Anna att bidra till att utveckla temaområdet Långväga multimodala godstransporter. Hon är speciellt inspirerad av CLOSERs innovativa och holistiska systemperspektiv och samarbetet med flera aktörer, såsom industrin, offentlig sektor och akademin.

Det är Annas bestämda uppfattning att hållbara transporter är ett måste för framtiden och för att nå dit måste vi samarbeta över flera olika branscher och aktörer. 

Hör gärna av dig om du vill prata transporteffektivitet eller hållbarhet i allmänhet!

Tel: 0701-46 59 28
E-mail: anna.kristiansson@lindholmen.se