Hoppa till huvudinnehåll

Ny projektledare med fokus på digitaliserad och uppkopplad logistik

torsdag, augusti 19, 2021

Vanja Carlén är sedan början av augusti ny projektledare på CLOSER. Vanja har ett stort intresse för datadriven innovation och hållbarhet och ska arbeta inom temaområdet digitaliserad och uppkopplad logistik.

Vanja är utbildad civiliingenjör med inriktning Industriell Ekonomi och Supply Chain på Chalmers. Vanja kommer senast från AI Sweden där hon bland annat leder programmet AI-driven mobility där AI Sweden tillsammans med Drive Sweden möjliggör AI-acceleration inom mobilitetsområdet och där aktörer från olika delar av samhället samlas för att gemensamt identifiera utmaningar och möjligheter, bygga ny kunskap och skapa nya mobilitetslösningar med hjälp av AI. Något hon kommer att fortsätta med och utveckla i sin roll hos CLOSER.

Vanja har tidigare arbetat som projektledare och strategisk inköpare inom bland annat logistik på Volvo Cars och Orkla ASA.

Vanja drivs av innovation och hur datadrivna insikter från aktörer i hela värdekedjan kan användas för att skapa ett effektivt och hållbart transportsystem.

Kontakt Vanja

vanja.carlen@lindholmen.se
+46 (0)72 396 34 05