Hoppa till huvudinnehåll

Ny programledning på CLOSER

torsdag, september 23, 2021

CLOSERs styrelse har beslutat att Kristoffer Skjutare blir ny programansvarig för CLOSER. Utöver det blir Clara Wallin biträdande programansvarig. I och med denna förändring får CLOSER en fantastiskt bra grund för att vidareutvecklas framåt.

Kristoffer har tidigare agerat som tillförordnad programansvarig under Lina Moritz föräldraledighet. Lina har nu valt att gå vidare mot nya utmaningar. Med Clara som biträdande programansvarig får programmet en fantastiskt bra grund för att vidareutveckla CLOSER som program och inte minst vår nod i Stockholm.

- Engagemanget kring CLOSER växer stadigt och vi får kontinuerligt nya förtroenden från aktörer inom branschen för att koordinera, driva och utveckla samarbeten som bidrar till ett mer transporteffektivt samhälle där väl fungerande logistik är grundbulten för att säkra ett framtida hållbart samhälle. I takt med nya förtroenden behöver vi stärka vår organisation och säkra att vi fortsatt finns där för er och kan engagera oss från programkontoret i de frågor och utmaningar som vi gemensamt ställs inför, säger Kristoffer

- Förhoppningen är att vi, med CLOSERs nya programledning på plats, skapar rätt förutsättningar för samarbetets fortsatta utveckling. Det ska också bidra till en effektiv och relevant innovationsmiljö för CLOSERs partners, avslutar Tord Hermansson, vd, Lindholmen Science Park.