Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Magnus Blinge till Lindholmen Science Park

I april i år började Magnus Blinge som senior projektledare på Lindholmen Science Park. Magnus kommer närmast från Chalmers tekniska högskola, där han arbetat som universitetslektor på Institutionen för Teknikens ekonomi och organisation.

I sin roll som senior projektledare kommer Magnus Blinge initialt att arbeta med frågan om framtidens energiförsörjning för tunga transporter inom det nationella programmet CLOSER. Under hösten kommer han, med stationering i Stockholm, även att ha som uppdrag att fördjupa samarbetet med CLOSERs partners i östra och norra Sverige samt att utveckla och fördjupa Lindholmen Science Parks övriga partnerskap nationellt.

– Vi är mycket glada för rekryteringen av Magnus, säger Niklas Wahlberg, VD Lindholmen Science Park. Magnus erfarenheter och kunskaper från forskning om miljöanpassad logistik och LCA-studier (Life Cycle Assessment) inom transportsektorn och energiförsörjning stärker Lindholmen Science Park som bolag i vårt arbete och vision för morgondagens transporter av människor och gods.

Magnus själv ser fram emot de nya uppdragen: 
– En spännande fråga som jag ska ta ett grepp om är hur framtidens energiförsörjning ska se ut på den tunga transportsidan. Är gas, el eller flytande drivmedel den bästa lösningen? Det finns ett stort behov av att arbeta med frågan, säger han.