Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Einride ny partner i CLOSER

Einride är ett startup inom elektromobilitet som kombinerar utveckling av en autonom elektrisk lastbil, Einride Pod, med utveckling av en mjukvaruplattform för planering, utförande och analys av eldrivna godstransporter - Einride Freight Mobility Platform.

- Våra förväntningar på deltagandet i CLOSER är att vi ska utöka vårt nätverk av potentiella projektpartners samt få möjlighet att delta i innovativa projekt som skapar ett mer effektivt och hållbart transportsystem, säger Andreas Allström, Director of public funding & Research collaborations på Einride. Vi ser CLOSER som en väldigt bra plattform för samarbete och diskussion och i den fas som Einride befinner sig är det otroligt viktigt att vi hittar rätt samarbetspartners. Som ett litet företag måste vi samverka för att uppnå våra ambitiösa mål och jag ser CLOSER som en utmärkt arena för oss att berätta om vad vi gör, diskutera de utmaningar som finns samt hitta projektpartners, fortsätter Andreas.

- Eftersom vi redan kör transporter med eldrivna tunga lastbilar åt några av våra kunder så har vi praktisk erfarenhet av elektrifiering av godstransporter och de utmaningarna som en övergång till elektriska godstransporter innebär. Det gör att vi kan bidra med idéer och projektförslag baserade på de utmaningar som identifierats tillsammans med våra kunder, avslutar Andreas.