Hoppa till huvudinnehåll

CLOSER presenterar ASTER @ Retail Day 2022

-
Online

Missa inte när Josephine Darlington presenterar ASTER, en satsningen för framtidens hållbara e-handel, under Postnords Retail Day 2022 den 22 februari. 

Arrangeras av: 
POSTNORD
E-handel 2021

Under programpunkten Logistikens betydelse för den optimerade leveransupplevelsen berättar Josephine Darlington, CLOSER om ASTER en satsning för hållbar e-handel som CLOSER och RELOG leder för en mer hållbar e-handel!

Kort om sektionen där Josephine deltar: 

Konsumenten ställer allt högre krav på att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser. I detta block möter vi Josephine Darlington som berättar mer om initiativet ”Hållbara leveranser”. Vi gästas även av Daniel Johansson som berättar om Stadiums högt uppsatta hållbarhetsmål, nya inventeringsverktyg och en helt ny digital marknadsplats som ska ge Stadiums kunder en outstanding kundupplevelse.

Läs mer om ASTER här

E-handel 2021

ASTER

E-handeln i Sverige ökar för varje dag. Och för att svensk e-handel ska kunna bli mer hållbar behöver vi arbeta tillsammans! Nu har ett stort antal organisationer inom svensk handel samlats kring detta i en satsning för en mer hållbar e-handel. Genom forskning och nya innovationer kan vi tillsammans arbeta för en effektiv, konkurrenskraftig e-handel utan negativa effekter på klimat och hälsa.

Om du undrar något mer kontakta Josephine

Josephine Darlington

Josephine Darlington

Projektledare
ASTER