Hoppa till huvudinnehåll

Kick-off: Långväga Multimodala Godstransporter

-
ONILNE & Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3 - 5, 402 78 Göteborg

Välkommen till kick-off för CLOSERs temaområde Långväga Multimodala Godstransporter! Vi kommer fokusera på hur vi genom samverkan och innovation kan bidra till hållbara och effektiva långväga nationella och internationella godstransporter.

Arrangeras av: 
CLOSER

Tillsammans kan vi stärka Sveriges konkurrenskraft!

Förmiddagen bjuder stolt på tre inspirationstalare - Rein Jüriado Trafikverket, Åsa Leander Greencarrier och Jessica Lundh Volvo Car Corporation. Efter lunch planeras en workshop med fokus på temaområdets behovsanalys som togs fram 2019 av CLOSER, behovsanalysen hittar du här. På förmiddagen kan du delta både på plats och online. Eftermiddagens workshop erbjuds enbart på plats på Lindholmen, ca 30 deltagare med tillämpning av först till kvarn-principen. Till anmälda workshop-deltagare kommer vi att skicka ut några förberedande frågeställningar.

Målet med dagen är att gå från ord till handling, att tillsammans konkretisera nästa steg för att nå robusta och pålitliga långväga multimodala godstransporter och generera idéer till nya samverkansprojekt. Ta chansen att få inspiration och att påverka utvecklingen framåt inom detta spännande område. För att säkra din plats, anmäl dig gärna redan idag!

Anmäl dig här

Hälsningar
CLOSER-teamet