Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

FINAL: Fossil Free Freight Challenge

4 maj 2020 14:00 till 16:00
Webinar - Teams
Varmt välkommen till finalen i Fossil Free Freight Challenge 2020 den 4 maj! Fossil Free Freight Challenge 2020 är en innovationstävling, vars syfte är att utmana olika organisationer inom e-handelsbranschen att skapa en lösning som gör ett så litet fossilt fotavtryck som möjligt! Tävlingen har pågått sedan i januari i år och är nu framme vid finalen!

Vi börjar dagen med att kora en vinnare.Vinsten är förrutom äran även 300 000kr i finansiering via TripleF, där det vinnande bidraget kan vidare utveckla sin lösning inom ett Triple F projekt.

Som i alla tävlingar så måste en segrare koras, alla bidrag som inkommit är mycket bra, därför ger vi möjlighet till att alla tävlande lag får chansen att presentera sina lösningar under sluteventet. Så ta er tid att under ca 2 timmar avnjuta spännande lösningar på hur E-handeln kan göra ett mindre miljöavtryck vad gäller transporter.

Läs om några av de tävlande bidragen här:

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset samt följer deras rekommendationer. Med denna bakgrund så väljer vi att finalen i Fossil Free Freight Challenge 2020 kommer att ske som webinarie. Se webinarinformation i menyn ovan.
 

Läs mer om Fossil Free Freight Challenge här

Anmäl dig och se agendan här 

Arrangeras av Fossil Free Freight Challenge 2020.