Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

CLOSER årsmöte 2020 - webinar

19 mars 2020 09:00 till 11:45
Webb
Varmt välkommen till CLOSERs årskonferens den 19 mars, nu som webinar. Det blir i vanlig ordning inspirerande presentationer. Extra fokus lägger vi i år på resultat i CLOSER-samarbeten. Vad har vi åstadkommit inom de olika temaområdena och vart är vi på väg? Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset samt följer deras rekommendationer. Med denna bakgrund så väljer vi nu att istället genomföra CLOSERs årsmöte helt och hållet via web.

Agenda

Tid: 09.00 - 11.45 den 19/3.

Vi ser fram emot förmiddagens årsmöte som denna gång sker via webben. Om ni av någon anledning skulle ha problem att ansluta till mötet via webben och istället ansluter via telefon så hittar ni materialet som kommer presenteras här

Ni ansluter till mötet genom att klicka på Microsoft Teams länken som ni hittar nedan. Om ni inte har applikationen Teams installerad går det att ansluta genom en webbläsare. Om ni fortfarande upplever problem, ring då in via telefonnumret och häng på egen hand med i materialet.

Anslut till Microsoft Teams-möte
+46 8 535 271 28   Sweden, Stockholm (avgiftsbelagt nummer)
Konferens-ID: 925 801 492#

Behöver du lite tips och extra information kring hur du ansluter till mötet se här

Tänk på att: 

  • Välj gärna bort kamera/bild eftersom chansen att ljudkvaliteten blir bättre ökar om så många som möjligt väljer bort bild/filmkamera initialt.
  • Ha av din mikrofon avstängd hela tiden under mötet (förutom när du t ex ska presentera)
  • Vid frågor och kommentarer, skriv gärna i chatten som vi hela tiden håller koll på så släpper vi in dig så snart som möjligt.
  • Har du problem med ljudet? Testa att anslut i appen, alt att du även ringer in via telefonnummer: +46 8 535 271 28 (konferens ID:925 801 492#) och enbart deltar över webb för att se presentationen.
  • Sist men inte minst: Detta är ny teknik och speciella omständigheter - vi ber er att ha förståelse om det krånglar!
Arrangeras av CLOSER.